Igazi sportélmény jó társaságban Igazi sportélmény jó társaságbanIsmét lesz Bo-Cse-Bükk Latyakfutás Bogács, Cserépfalu és Bükkzsérc összefogásával. Bajzát László – a mezőkövesdi vasember – szervezésében 2019. február 23-án rajtolhat a mezőny.

A 14 kilométeres, Bogács – Cserépfalu – Bükkzsérc – Bogács útvonalon végigfutókat zsíros kenyérrel, meleg teával és forralt borral várják a szervezők. A futók jelképes ajándékokat is kapnak, délután pedig – a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő felajánlásából – a fürdőben lazíthatnak.

Bajzát László elmondta, a rendezvény célja, hogy az emberek a sporton keresztül megismerkedhessenek ezekkel a gyönyörű bükkaljai településekkel, mindemellett eltöltsenek egy kellemes, családias hangulatú napot a sport jegyében Bogácson.

Egy kis kedvcsináló videós összefoglaló »

További információk:
Nevezés: 9:30-tól, Bogács, Cserépi úti pincesor
Nevezési díj nincs!
Rajt: 11:00-kor, Bogács határa táblánál, a Cserépfaluba vezető műúton, a borozók elől
Cél: Bogács, Jurta üdülőközpont bejárata
Aki a futás végén szeretné igénybe venni a lazítási lehetőséget a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdőben, az jelezze ezt a nevezésnél!

Táv: 14 km (Bogács – Cserépfalu – Bükkzsérc – Bogács)
Útvonal a megszokott Bogács – Cserépfalu – Bükkzsérc műúton a Fekete Kos Fogadóig, majd balra föl a dombon, a szőlővidéken vissza Bogácsra.
Szintidő: 2 óra

Megkérjük a futókat, hogy váltócipőt hozzanak!
Elérhetőségeink:
Bajzát László
Tel.: 06 20/397-3310
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.