www.bogacs.hu

Kiadja és működteti:
Bogács Ökormányzata

felelős kiadó:
Bogács polgármestere

Kapcsolat:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A www.bogacs.hu oldalain található tartalom részben a szerkesztőség saját szellemi terméke, részben külső adatszolgáltatóktól, partnerektől származik. A külső adatszolgáltatóktól származó információk tartalmáért csak az elvárható szerkesztői gondosság határain belül vállalunk felelősséget.

A szerkesztőségi tartalom elkészítésénél alkalmanként külső forrásokat is használunk, a szokásos szabályok betartásával. Kérjük, hogy amennyiben bárki saját szellemi termékének, tulajdonának a www.bogacs.hu oldalain való helytelen, jogtalan használatát tapasztalja, ezt haladéktalanul jelezze a szerkesztőségnek, hogy ezt a nemkívánatos állapotot mielőbb megszüntethessük!

www.bogacs.hu oldalain található tartalom az egyes elemeket, azok összességét, a megjelenés struktúráját és vizuális megjelenítését is ide értve a kiadó Bogács Önkormányzata szellemi tulajdona - a fentebb jelzett megszorításokkal, kivételekkel. A kiadó fenntart minden, a tartalom bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A jogtulajdonos Bogács Önkormányzata előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videóanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A www.bogacs.hu oldalai a fentebb leírtak szerint teljes egészében, minden elemükkel szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kiemelni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

www.bogacs.hu oldalairól értesüléseket átvenni csak a honlapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, valamint a honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A www.bogacs.hu honlap kiadója és szerkesztői óvják a felhasználók adatait

Amikor Ön a www.bogacs.hu oldalait böngészi, egyúttal saját adatait is átadja részünkre. Ennek egy része automatikusan (IP cím, böngésző típus), más része pedig az Ön hozzájárulásával (regisztrációs formula kitöltése) kerül birtokunkba.

Az Ön személyes adatait a www.bogacs.hu portál üzemeltetői törvényesen és tisztességesen kezelik, a hatályos jogszabályi előírásokat betartva és a nemzetközi adatvédelmi normák írott és íratlan szabályait követve.

Ennek érdekében arra törekszünk, hogy ne csak általánosságban, hanem az egyes szolgáltatásainkkal kapcsolatban részletesen is tájékoztassuk Önt adatai sorsáról, ismerje meg adatkezelési elveinket, és ahol lehet, legyen választási lehetősége adatainak kezelését illetően.

www.bogacs.hu felhasználói adatainak védelmét minden alkalmazásnál, eljárásnál és adatátviteli, tárolási módszernél szem előtt tartja. Nem adunk át jogosulatlan harmadik félnek olyan információt - a felhasználó belegyezése nélkül -, amiből a felhasználó személyazonossága hitelt érdemlően helyreállítható. Ez alól kivételt csak a törvényben előírt esetek képeznek.

A felhasználók adatait minden esetben megőrizzük, és mindent megteszünk szerkesztőségi, marketing és technikai részről is az adatok biztonságának érdekében. Látogatóink személyi adatait nem fenyegeti veszély az oldalak megtekintésekor.

Fórumainkat, vendégkönyveinket mindenki saját felelőségére veszi igénybe, az ott megadott információkért a kiadó nem vállal felelősséget. Ugyanakkor a www.bogacs.hu fenntartja magának a jogot, hogy az oda nem illő bejegyzéseket törölje.

www.bogacs.hu e-mail hírlevelét kizárólag azon látogatóinknak küldjük, akik regisztráltak a portálon és a regisztráció során megadták e-mail címüket.

A látogatónak a felhasználási feltételekhez kell tartania magát. Adatkezelési kérdéseivel, véleményével forduljon hozzánk bizalommal:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.