Minden évben sokakat vonz a rendezvényMinden évben sokakat vonz a rendezvényBár a nyár már elköszönt, Bogács továbbra is színes programokat kínál vendégei számára: Szeptember 21-én és 22-én rendezik meg a Szüreti Mulatságot és Summásság Ételeinek Bemutatóját.

 

Szeptember 21-én, pénteken 17 órától zenés pincejáró túrával alapozzák meg a hangulatot, 20 órától pedig szüreti táncházzal folytatják a Közösségi Házban, ahol a Tekergő Együttes húzza a talpalávalót. Szombat reggel érkeznek a főzőcsapatok (jelentkezési lap lentebb), akik finomabbnál finomabb hagyományos summás ételeket készítenek. Lesz itt laksa, placki, kőtt kalács és minden, mi szem-szájnak ingere... S hogy a sok finomságot le is lehessen dolgozni, délután kezdetét veszi a szórakoztató program a Cserépi úti pincesoron.

Érkezik az V-tech, Baby Gabi és a Desperado együttes, de fellép többek között a Bogácsi Pávakör, a Bogácsi Tündöklő Mazsorettcsoport, a Tündérrózsa Néptáncegyüttes, valamint zenél az Agyagbanda zenekar. A gyermekek kipróbálhatják a Viola Alkotóműhelyt és Népi Játszóházat vagy akár a szőlőtaposást is.

A jó hangulat és a zamatos borkínálat garantált – bizonyítva: Bogácson nem csak a fürdőzés élmény!

Jelentkezési lap a Summásság Ételeinek Bemutatójára »
Jelentkezési lap Kézműves kirakodóvásárhoz a Szüreti Mulatságon és Summásság Ételeinek Bemutatóján »
Szüreti Mulatság és Summásság Ételeinek Bemutatója programok 2018 »