Népes társaság jött össze a pincesoronNépes társaság jött össze a pincesoronBortúra, táncház, finom ételek, zamatos borok, színes programok – így ünnepeltük a szüretet Bogácson.

 

Szeptember 22-én zenés bortúrával vette kezdetét a 14. Szüreti Mulatság Bogácson; népes kis társaság verődött össze a Cserépi úti pincesoron, ahol nótaszó és vidám dallamok mellett öt pince zamatos borait kóstolhatták a résztvevők. A vidám pincetúrát követően táncházzal folytatódott a program, ahol a talp alá valót a Tekergő Együttes húzta.

A versenyen finomabbnál finomabb ételek készültek A versenyen finomabbnál finomabb ételek készültek Szombaton kora reggel pedig már érkeztek a főzőcsapatok a Summás Ételek Bemutatójára, akik finomabbnál finomabb ételekkel készültek a zsűri, és természetesen az idelátogató vendégek részére.

A főzőverseny eredményhirdetését követően kezdetét vette a szüreti mulatozás; fellépett többek között a Bogácsi Tündöklő Mazsorettcsoport, a Bogácsi Pávakör, a Csiribiri Együttes, és vidám percekkel örvendeztette meg a közönséget Somogyi András, a Showder Klub humoristája. Őt követően lépett színpadra a Tündérrózsa Néptáncegyüttes, akik a közönséget is felpezsdítették – egy rögtönzött táncházzal örvendeztették meg a résztvevőket.

Szabó Ádám, majd az LGT Emlékzenekar járatta csúcsra a hangulatotSzabó Ádám, majd az LGT Emlékzenekar járatta csúcsra a hangulatotSzabó Ádám fokozta a hangulatot, majd pedig színpadra lépett az LGT Emlékzenekar, akik fergeteges két órát szereztek az idelátogatóknak. Fantasztikusan elevenítették fel az egykori LGT slágereket, amit a közönség hatalmas tapssal és persze tánccal hálált meg… méltó zárása volt ez az idei szüreti programkavalkádnak. Köszönet minden résztvevőnek – legközelebb találkozzunk október 21-én, a Tárcsás Ételek Fesztiválján!