Lesz minden, mi szem-szájnak ingereLesz minden, mi szem-szájnak ingereBár a nyár már elköszönt, Bogács továbbra is színes programokat kínál vendégei számára. Nincs ez másképp szeptemberben sem, hiszen 22-én és 23-án rendezik meg a Szüreti Mulatság és Summásság Ételeinek Bemutatóját.

Jelentkezési lap főzőcsapatoknak » 
Jelentkezési lap árusításhoz » 
Részletes program »Letölthető változat

 

 

 

Szeptember 22-én, pénteken 17 órától zenés pincejáró túrával alapozzák meg a hangulatot, 19 órától pedig szüreti táncházzal folytatják a Közösségi Házban, ahol a Tekergő Együttes húzza a talp alá valót. Szombat reggel érkeznek a főzőcsapatok (jelentkezési lap lentebb), akik finomabbnál finomabb hagyományos summás ételeket készítenek. Lesz itt laksa, placki, kőtt kalács és minden, mi szem-szájnak ingere... s hogy a sok finomságot le is lehessen dolgozni, délután kezdetét veszi a szórakoztató program a Cserépi úti pincesoron.

Érkezik az LGT Emlékzenekar, Szabó Ádám, Somogyi András, a Showder Klub humoristája, de fellép többek között a Bogácsi Pávakör, a Bogácsi Tündöklő Mazsorettcsoport, valamint a Tündérrózsa Néptáncegyüttes. A gyermekek kedvéért itt lesz a Csiribiri Együttes, ők interaktív, zenés műsorral készülnek, a vállalkozó kedvűek pedig kipróbálhatják a Viola Alkotóműhelyt és Népi Játszóházat, vagy akár a szőlőtaposást is.

A jó hangulat és a zamatos borkínálat garantált – bizonyítva: Bogácson nem csak a fürdőzés élmény!