Fergeteges koncert zárta a szezontFergeteges koncert zárta a szezontAugusztus 19-én, szombaton este hét óra körül gyülekezni kezdtek az emberek Bogácson, a Rendezvényparkban, látszott, hogy itt valami készülődik...

videóösszefoglaló »


 

 

 

Dínóshow-nak is örültek a gyerekekDínóshow-nak is örültek a gyerekekNem sokkal hét óra után sok gyermek örömére kezdetét vette az élő dínóshow, ahol kicsik és nagyok is betekintést nyerhettek az őslények világába, sőt, a bátrabbak még fényképezkedhettek is az őslénnyel. A show után a gyermekek persze folytathatták a játékot a Viola Alkotóműhely és Népi Játszóházban, vagy kipróbálhatták az óriás csúszdát is.

 

 

 

 

A tűzijáték tette fel a koronát az estéreA tűzijáték tette fel a koronát az estéreEste 9 órakor pedig színpadra lépett a Hooligans együttes, akik fergeteges két órával örvendeztették meg a közönséget. A közel tízezer fős tömeg egy emberként énekelte az együttes slágereit. Az este méltó megkoronázása volt a tűzijáték, ami után a bogácsi pincesoron folytatódott a mulatozás. Köszönjük a zenekarnak, köszönjük a vendégeknek!