Eseménynaptár

Polgármesteri Hivatal

H-3412 Bogács, Alkotmány u. 9.
tel.: +36 49/534-400; fax: +36 49/534-401
levél a hivatalnak »


Csendesné Farkas Edit
polgármester
levél a polgármesternek »

Újabb öt fával gazdagodik a Színészliget

A fákat a művészek vagy hozzátartozóik ültetik elA fákat a művészek vagy hozzátartozóik ültetik elHagyományainkhoz híven idén is megtartjuk a Nemzet Színészei tiszteletére rendezett ünnepséget. Április 22-én Almási Éva, Andorai Péter, Cserhalmi György, Csomós Mari és Szacsvay László fájával gazdagszik a Színészliget, aminek különlegessége, hogy a piramistölgyeket maguk a művészek vagy közeli hozzátartozóik ültették el.

A program délelőtt fél 12-kor kezdődik a Közösségi Házban, majd a Színészligetben folytatódik. Az ünnepi műsorban közreműködnek Bogács hagyományőrző csoportjai és további kiváló művészek, a rendezvény háziasszonya Császár Angela művésznő.

A SzínészligetA SzínészligetA Színészliget első fáit 2009 áprilisában ültették el a Nemzet Színészei és hozzátartozói, majd 2010-ben, 2012-ben, 2014-ben és 2015-ben újabb piramistölgyek kerültek a ligetbe. Megtiszteltetés számunkra, hogy a nemzeti színjátszás nagyjai előtt tiszteleghetünk, s hogy rendszeresen megrendezhetjük ezt a találkozót. Mi bogácsiak megbecsülve ápoljuk ezt a gondolatot, s arra törekszünk, hogy minél tovább élhessen.

 

Előfordulhat, hogy a honlap néhány funkciója az Internet Explorer 9-esnél korábbi verzióiban nem működik tökéletesen – térjen át az újabb verzióra vagy használjon más böngészőt!