Eseménynaptár

◄◄
►►
máj. 2017
H K Sze Cs P Szo V
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Polgármesteri Hivatal

H-3412 Bogács, Alkotmány u. 9.
tel.: +36 49/534-400; fax: +36 49/534-401
levél a hivatalnak »


Csendesné Farkas Edit
polgármester
levél a polgármesternek »

Hírek, információk

Kellemes kikapcsolódás a munka ünnepén

Finom ételek várták a majálisozókatA hagyományokhoz híven Majálisra invitáltunk kicsiket és nagyokat május elsején, a Rendezvényparkba.

Videóösszefoglaló »

 

Bővebben: Kellemes kikapcsolódás a munka ünnepén

Újabb piramistölgy-csemeték kezdték meg életüket a Színészligetben

Szacsvay László maga ültette el fájátA nemzeti színjátszás nagyjai előtt tisztelgett Bogács közössége az április 22-én újra megrendezett faültetéssel. A Nemzet Színészeit 2009 óta köszönti ily módon is a település. A vendégeket, Szacsvay László színművészt, valamint az elhunyt Nemzet Színészeinek hozzátartozóit ünnepi műsor köszöntötte a Közösségi Házban.

Képgaléria » 

Bővebben: Újabb piramistölgy-csemeték kezdték meg...

Kerékpártúrával a mozgásért!

Jó társaságot és szép tájakat kínál a teljesítménytúra Bogács–Bükk amatőr kerékpáros teljesítménytúrát indít április 29-én, szombaton a Bogácsi Sí-Ker Sportegyesület és a Bogácsi Turisztikai és Szolgáltató Nonprofit Kft. A közös kerékpártúrára invitálunk mindenkit, aki elszántságot érez ahhoz, hogy próbára tegye önmagát a Bükk hegység gyönyörű környezetében!

Bővebben: Kerékpártúrával a mozgásért!

Újabb öt fával gazdagodik a Színészliget

A fákat a művészek vagy hozzátartozóik ültetik elHagyományainkhoz híven idén is megtartjuk a Nemzet Színészei tiszteletére rendezett ünnepséget. Április 22-én Almási Éva, Andorai Péter, Cserhalmi György, Csomós Mari és Szacsvay László fájával gazdagszik a Színészliget, aminek különlegessége, hogy a piramistölgyeket maguk a művészek vagy közeli hozzátartozóik ültették el.

Bővebben: Újabb öt fával gazdagodik a Színészliget

Családi húsvét – piros tojás, írókázás, móka és kacagás

Írókázással díszített, festett tojások is készültek Húsvét vasárnap sokan ellátogattak a Közösségi Házba, ahol gyermekek és felnőttek egyaránt találhattak kedvükre való elfoglaltságot.

Képgaléria »

Bővebben: Családi húsvét – piros tojás, írókázás, móka és...

Előfordulhat, hogy a honlap néhány funkciója az Internet Explorer 9-esnél korábbi verzióiban nem működik tökéletesen – térjen át az újabb verzióra vagy használjon más böngészőt!