Eseménynaptár

Polgármesteri Hivatal

H-3412 Bogács, Alkotmány u. 9.
tel.: +36 49/534-400; fax: +36 49/534-401
levél a hivatalnak »


Csendesné Farkas Edit
polgármester
levél a polgármesternek »

Hírek, információk

Ősszel is aktívan – Szüreti Mulatság és Summásság Ételeinek Bemutatója

Lesz minden, mi szem-szájnak ingereBár a nyár már elköszönt, Bogács továbbra is színes programokat kínál vendégei számára. Nincs ez másképp szeptemberben sem, hiszen 22-én és 23-án rendezik meg a Szüreti Mulatság és Summásság Ételeinek Bemutatóját.

Jelentkezési lap főzőcsapatoknak » 
Jelentkezési lap árusításhoz » 
Részletes program »Letölthető változat

 

Bővebben: Ősszel is aktívan – Szüreti Mulatság és...

Újra a veteránautóké a terep Bogácson

Öreg járgány nem vén járgány!Szeptember 8–10. között kerül megrendezésre a 17. Egri Régijármű-találkozó és Túra, 6. Gulf Kupa, melynek egyik állomása szeptember 9-én, szombaton Bogács lesz.

Bővebben: Újra a veteránautóké a terep Bogácson

Fergeteges szezonzáró koncert a Rendezvényparkban

Fergeteges koncert zárta a szezontAugusztus 19-én, szombaton este hét óra körül gyülekezni kezdtek az emberek Bogácson, a Rendezvényparkban, látszott, hogy itt valami készülődik...

videóösszefoglaló »

Bővebben: Fergeteges szezonzáró koncert a Rendezvényparkban

Kitüntetések államalapításunk és az új kenyér ünnepén

Csendesné Farkas Edit polgármester, Verhóczki János Bogács Közszolgálatáért díjas, Péter Ödönné Bogács Közszolgálatáért díjas, Péter Zoltán alpolgármester, Császár Angela, Bogács Község DíszpolgáraAz államalapító Szent István királyunk tiszteletére rendezett községi ünnepség 2017. augusztus 19-én délelőtt 11 órakor kezdődött a Közösségi Házban. A Himnuszt követően Hanák József esperes megáldotta az új kenyeret, majd ünnepi műsor következett.

videóösszefoglaló »

Bővebben: Kitüntetések államalapításunk és az új kenyér...

Halra fel! – országos horgásztalálkozó és verseny

Gyönyörű környezetben versenyezhetnek a horgászokOrszágos horgásztalálkozóra és versenyre várja az érdeklődőket a bogácsi, Szoros-völgyi víztározónál augusztus 26-án, szombaton a Hoórvölgye Horgász Egyesület. Nevezni a helyszínen, a verseny napján reggel 6 órától lehet (felnőtt és gyermek kategóriában). Az izgalmak után a szervezők ebéddel kedveskednek a résztvevőknek.

Képes összefoglaló az előző évi eseményről » 

Bővebben: Halra fel! – országos horgásztalálkozó és verseny

Előfordulhat, hogy a honlap néhány funkciója az Internet Explorer 9-esnél korábbi verzióiban nem működik tökéletesen – térjen át az újabb verzióra vagy használjon más böngészőt!