Eseménynaptár

Polgármesteri Hivatal

H-3412 Bogács, Alkotmány u. 9.
tel.: +36 49/534-400; fax: +36 49/534-401
levél a hivatalnak »


Csendesné Farkas Edit
polgármester
levél a polgármesternek »

Egy kora tavaszi nap a sport jegyében – Bo-Cse-Bükk Latyakfutás

Szép időt fogtak ki a futókSzép időt fogtak ki a futókIsmét összefogott a három bükkaljai település, így február 25-én újra elrajtolt a Bo-Cse-Bükk Latyakfutás. Bajzát László, a mezőkövesdi vasember szervezésében a Bogács, Cserépfalu, Bükkzsérc útvonalon futottak a vállalkozó kedvű sportemberek.

Képgaléria »

 

 

A több mint 170 résztvevő kissé szeles, de napsütéses időben teljesíthette a 14 km-es távot a Bogács – Cserépfalu – Bükkzsérc útvonalon, a beérkezőket pedig zsíros kenyérrel, meleg teával és forralt borral várták a szervezők. A futókat jelképes ajándékokban részesítették, valamint a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő felajánlásából délután a fürdőben lazíthattak.

Bajzát László szerint a rendezvény célja, hogy az emberek a sporton keresztül megismerkedhessenek ezekkel a gyönyörű bükkaljai településekkel, mindemellett pedig eltöltsenek egy kellemes családias hangulatú napot a sport jegyében Bogácson.

Eredmények:
A leggyorsabb férfi: Eördögh Ákos 50 perc 11 másodperc alatt teljesítette a távot
A leggyorsabb nő: Pap Csilla 58 perc 10 másodperc alatt teljesítette a távot.


 

Előfordulhat, hogy a honlap néhány funkciója az Internet Explorer 9-esnél korábbi verzióiban nem működik tökéletesen – térjen át az újabb verzióra vagy használjon más böngészőt!