2023-ban is megrendezik a népszerű Bo-Cse-Bükk Latyakfutást Bogács, Cserépfalu és Bükkzsérc összefogásával. Bajzát László – a mezőkövesdi vasember – szervezésében február 25-én rajtolhat a mezőny.

 

Kedvcsináló a futáshoz »

A 14 kilométeres, Bogács – Cserépfalu – Bükkzsérc – Bogács útvonalon végigfutókat zsíros kenyérrel, meleg teával és forralt borral várják a szervezők. A távot teljesítők délután – a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő felajánlása révén – a fürdőben lazíthatnak.

Bajzát László elmondta, a rendezvény célja, hogy az emberek a sporton keresztül megismerkedhessenek ezekkel a gyönyörű bükkaljai településekkel, mindemellett eltöltsenek egy kellemes, családias hangulatú napot a sport jegyében Bogácson.

További információk:
Nevezés: Jurta Étterem (a régi helyen és a nem a pincéknél) 9:30-tól. Nevezési díj nincs.
Táv: 14 km (Bogács – Cserépfalu – Bükkzsérc – Bogács)
Rajt: 11:00-kor, Bogács határa táblánál, a Cserépfaluba vezető műúton, a borozók elől
Cél: Bogács, Jurta üdülőközpont bejárata

Futás változatlan útvonalon: Bogács – Cserépfalu –Bükkzsérc műúton a Fekete Kos fogadóig, majd balra föl a dombon a szőlővidéken vissza Bogácsra.
A sportolókat zsíros kenyérrel, hagymával, meleg teával várják.
Szintidő: 2 óra
Minden nevezett induló a futás végén a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdőben lazíthat. (Ezt a kérést a nevezésnél jelezni kell!) Megkérjük a futókat, hogy váltócipőt hozzanak!
Elérhetőségek: Bajzát László, tel.: 06 20/397-3310, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.