Az egészség tanulható!Az egészség tanulható!Az egészséges életmód és az életmódváltás állt a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdőben július 15–16-án megrendezett Egészségnapok programjainak középpontjában.

videóösszefoglaló »

 

A Bogácsi Turisztikai és Szolgáltató Nonprofit Kft., valamint dr. Képes Ildikó Anna, Bogács község háziorvosa szervezésében megvalósult rendezvény mindkét napján különböző szűréseken, véradáson, ingyenes hátmasszázson vehettek részt az érdeklődők.

Schirilla Györggyel jógáztak a fürdővendégekSchirilla Györggyel jógáztak a fürdővendégekEzek mellett színpadi programok, bemutatók is az egészséges életmódra hívták fel a figyelmet - és természetesen szórakoztatták a fürdőzőket.

Bár a szombati nap délutánjának programját a kedvezőtlen időjárás félbeszakította, ám szerencsére vasárnap annál szebb időben zumbázhattak, trambulin jumpingozhattak és jógázhattak a résztvevők.

A jó kedélyű zumbások megalapozták a hangulatot, így a délután 4 órakor kezdődő fergeteges alakreformedzésen már több százan tornáztak Rubint Rékával, aki az edzés után rövid életmód-tanácsadást tartott.

Vízifitness a nagymedencénél Vízifitness a nagymedencénél Rubint Réka hangsúlyozta: az egészséges életmódot, valamint a sportolást sosem késő elkezdeni, mindez csupán döntés és kitartás kérdése. Hinnünk kell saját magunkban, s abban, hogy képesek vagyunk elérni az általunk kitűzött célokat.

Schirilla György, a rendezvény házigazdája, interaktív beszélgetésekkel és interjúkkal színesítette a programot, természetesen szintén az egészség és a sport témájában.