Nyomtatás

Komoly nyeremények is várnak a fürdőzőkraKomoly nyeremények is várnak a fürdőzőkraImmár hatodik alkalommal várja vendégeit a Bogácsi Sörfesztivál július 8-án, szombaton a Gyógy- és Strandfürdőben. A sörös versenyek után Republic-koncert is várja a fürdőzőket!

A hagyományokhoz híven nemcsak szórakozni lehet az egész napos bulin, de a délutáni-esti koncertek előtt a bátrabbak különféle sörös versenyeken is megmutathatják képességeiket. A versenyek közül bizonyára nagy érdeklődésre tarthat számot a játékos sörkirály-választás is. A versenyek győztesei értékes jutalmakat kapnak, a fődíj egy-egy 7 éjszakára szóló görögországi szállás, az Andromeda Travel Kft. jóvoltából.

A versenyekre 10–12 óra között lehet jelentkezni a főbejárattól mintegy 25 méterre található regisztrációs sátornál, ahol minden további tudnivalóról is tájékoztatást adnak a szervezők.

Szintén jutalomban részesítenek egy szerencsést azok közül, akik a helyszínen szavaznak az Év feltörekvő fürdőjére!

A fürdőzők a nap zárásaként, este 6 órától külön jegy megváltása nélkül élvezhetik a Republic együttes élő koncertjét, a felvezető zenekar az Ezüst-patak lesz.

További információ kérhető Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., és a részletek olvashatók a fürdő közösségi oldalán is.