Nyomtatás

Ínycsiklandó és elmaradhatatlan a libacombÍnycsiklandó és elmaradhatatlan a libacombBár már beköszöntött az ősz, s a hideg idő, Bogácson nem áll meg az élet! Novemberben is kínálunk programot az idelátogató vendégeknek: november 12–13. között a Márton nap és az újbor ünnepe köré szerveződnek programjaink.

Jelentkezési lap árusításhoz » 

November 12-én, szombaton a libaételeké lesz a főszerep a Cserépi úti pincesoron, ami mellé szórakoztató programokat is kínálunk. Megtekinthető lesz a Szent Márton Borrend borlovag avató ünnepsége, ezt követően pedig találkozhatnak a bogácsi Tündérrózsa Néptáncegyüttessel, a Bogácsi Tündöklő és Liliom Mazsorettcsoporttal, és – nem csak – a gyermekek örömére itt lesznek a Hórihorgas Hujákolók is: Sárkányármány című vidám, zenés, interaktív produkciójukkal.

A nap sztárvendége a 90-es évekből jól ismert Happy Gang együttes lesz.

A '60-as, '70-es éveket is felidézzük az FG4: Illés–Fonográf Együttes közreműködésével, sőt, a zenekar egy másik formációban (The Black Birds) az egyik leghíresebb és nemzetközileg is elismert Beatles tribute együttes – így közismert Beatles dallamok is felcsendülnek majd.

Az este zárásaként pedig Fire – Jazz Tűztánc Show-t láthatnak vendégeink, majd ezt követően fellobban a máglya lángja. November 13-án délután 4 órától St. Martin koncertjére invitáljuk az érdeklődőket a Szent Márton-műemléktemplomba.

Töltse le részletes programunkat! »