A Fürdő Szépe választás tavalyi indulóiA Fürdő Szépe választás tavalyi indulóiA Bogácsi Thermálfürdő izgalmas, szórakoztató felnőtt- és gyermekprogramokkal, koncerttel és Fürdő Szépe választással várja a látogatókat az augusztus 13-ai Fürdőfesztiválon.

Fotók a tavalyi fesztiválról »
Részletes program »

Komoly hagyománya van ennek a rendezvénynek, hiszen idén immár a XVIII. Bogácsi Fürdőfesztivál várja programjaival az érdeklődőket. Újra megválaszthatják soraikból a fürdőzők a Fürdő Szépét. Délután 1 óráig várják a jelentkezőket, akik a színpadi bemutatás után kísérőzenekar felvezetésével a medencék mellett is megállnak, ösztönözve a fürdőzőket a szavazásra – amit a színpad melletti VIP sátornál tehetnek meg.

A szavazás alatt Dombóvári István humorista szórakoztatja a vendégeket. Ezek után felteszik a (vándor)koronát a győztes fejére, és értékes ajándékokkal jutalmazzák a többi résztvevőt.

A nap zárásaként a Lord együttes népszerű dalait hallgathatja meg a közönség, a másfél órás nagykoncert este 6 órakor kezdődik. A gyerekeket is érdemes elvinni a fesztiválra, mert az animátorok sok mókás és érdekes játékkal várják őket!