Nyomtatás

Gyerekek és felnőttek is nevezhetnekGyerekek és felnőttek is nevezhetnekOrszágos horgásztalálkozóra és versenyre várja az érdeklődőket a bogácsi, Szoros-völgyi víztározónál augusztus 13-án, szombaton a Hoórvölgye Horgász Egyesület. Nevezni a helyszínen, a verseny napján reggel 6 órától lehet (felnőtt és gyermek kategóriában). Az izgalmak után a szervezők ebéddel kedveskednek a résztvevőknek.

Az előző évek sikereire alapozva az idén immár hatodik alkalommal sorra kerülő „Halra fel!" jó alkalom arra, hogy ki-ki megmutathassa a horgászatban való jártasságát – de a kellemes környezetben biztosan jól érzik majd magukat azok is, akik csak nézelődnek, szurkolnak.

Képek a tavalyi versenyről » 

Amit a részletekről tudni kell:
Helyszín: Szoros-völgyi víztározó, Bogács
Verseny időpontja: 2016. augusztus 13.
Verseny időtartam: 5 óra
Nevezési díj: felnőtteknek 1500 Ft/fő, gyerekeknek 1000 Ft/fő
A nevezés alapfeltétele az állami horgászjegy megléte!
Díjazás: oklevél, tárgyi jutalmak

Szabályok:
Horgászni 1 db bottal (úszós, fenekező) lehet. A végszereléken egyetlen egyes horog használható. Etetőanyag-korlátozás nincs, viszont a minőségre fokozott figyelmet fordítanak a versenybírók: nem lehet romlott, penészes.
Tilos segédeszközként halradart, etetőhajót használni.
Horgászbottal bejuttatható etetőbója alkalmazása engedélyezett, azt a verseny kezdetét jelző dudaszóig ki kell venni a vízből. A verseny vége előtt akasztott hal az eredménybe beleszámít akkor is, ha a verseny ideje lejárt. A verseny ideje alatt külső segítséget tilos igénybe venni, kivéve gyerekeknek.
Gyerekeknek lehet segíteni csalizásnál, bedobásnál, merítésnél, de a halat önállóan kell megakasztani, kifárasztani. A halat mérlegelésig megfelelő szákban életben kell tartani.
Értékelés: I–III. helyezett felnőtt és I–III. helyezett gyermek

Időpontok:
06:00–07:00 Gyülekező, regisztráció, nevezési díjak befizetése
07:00–08:00 Horgászhelyek kisorsolása nevezési sorrend alapján, helyek elfoglalása, előkészülés a versenyre
08:00–13:00 Verseny
A verseny lezárása után mérlegelés, eredményhirdetés.
A verseny után a szervezők egy ebéddel kedveskednek a versenyzőknek
Bővebb információ: Kertész Gyula (telefon: + 36 30/387-4901)