Az egészséges életmódot valóban nem lehet elég korán kezdeniAz egészséges életmódot valóban nem lehet elég korán kezdeni

Már 12 éve a Bogácsi Termálfürdő ad otthont a kétnapos programsorozatnak, mellyel az egészséges életmód fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet a szervezők. Mindkét napon ingyenes szűrővizsgálatokon, állapotfelmérésen vehettek részt az érdeklődők.

Szombaton véradási lehetőség volt a Magyar Vöröskereszt szervezésében, akik mindkét napon előadást tartottak az újraélesztésről. Mindezek mellett színes színpadi programok, interaktív előadások is népszerűsítették az egészséges életmódot. Mivel ennek egyik alappillére a mozgás; a vendégeknek többféle formáját igyekeztek bemutatni a szervezők, melyek közül ki-ki kedvére válogathatott. Csak néhány ezek közül: vízi fitnesz, zumbaedzés, jógaóra. Hogy a kisebbek se unatkozzanak mesetorna várta őket.

A programsorban bemutatkozott a bogácsi Tündöklő és Liliom Mazsorettcsoport, a Faatimah Tánc- és Életmód Egyesület, a SkyDance SE Akrobatikus Rock and Roll csapata, valamint a Tűzmedve Hagyományőrző Egyesület, akik vasárnap energiakezeléseket adtak dobjaikkal.

Vendégünk volt Katus Attila is, aki vasárnap délután tornáztatta meg a fürdőzőket a színpad előtt. A rendezvény házigazdája pedig Schirilla György, a nemzet rozmárja és jógaoktatója volt, aki nagyon jó hangulatban vezényelte le ezt a két napot; hangsúlyozva, hogy az egészség tanulható és sohasem késő a tudatos életmód útjára lépni!