Nyomtatás

Idén is nagyon sokan kilátogattak május 1-jén a RendezvényparkbaIdén is nagyon sokan kilátogattak május 1-jén a RendezvényparkbaA zenés reggeli ébresztő után nagyon sokan kilátogattak május 1-jén a Rendezvényparkba. Ott a helyi civilszervezetek és baráti társaságok készítettek bográcsban és üstben ételeket, amiket a csapatokon kívül az idelátogatók is megkóstolhattak.

képgaléria »

A Viola Alkotóműhely és Népi Játszóház várta a gyerekeket és felnőtteket különféle kézműves foglalkozásokkal és népi ügyességi játékokkal, mindezek mellett pedig trambulin, óriáscsúszda és ugrálóvár is a gyerekek szórakozási lehetőségét és jókedvét növelte.

Minden korosztály kipróbálta az íjászatot, amit az egész nap folyamán gyakoroltak, ki kisebb, ki nagyobb sikerrel.
Délelőtt a kispályás focitornán hat csapat mérte össze tudását, ezt követően közös májusfadíszítésen vett részt a település apraja-nagyja.

Idén második alkalommal került sor a „Parasztolimpiára". A résztvevők petrencerúdtartásban, traktorkerék-görgetésben, gumicsizma-hajításban, kötél-, valamint traktorhúzásban és egyéb versenyszámokban mérték össze erejüket, ami nagy sikert arattak mind a résztvevők, mind a szurkolók körében.

A sok programnak és a jó időnek köszönhetően hamar eltelt május első napja, ahol kiváló hangulatban szórakoztak családok és baráti társaságok egyaránt.