Nyomtatás

Bogács standja az Utazás kiállításonA szokásokhoz híven külön standdal jelent meg Bogács a 39. Utazás kiállításon, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban, március 3-a és 6-a között. A kiállításra több száz kiállító érkezett, látványos programokkal, nyereményjátékokkal és kedvezményes utazási ajánlatokkal. Magyarország legnagyobb turisztikai tárlata a szakma képviselőinek és a nagyközönségnek is izgalmas programokat nyújtott.

Új kiadványokkal, idei programajánlóval, a látnivalókat bemutató települési ismertetővel és külön a szálláslehetőségeket bemutató kiadvánnyal érkezett a bogácsi stáb a kiállításra. A négy nap során sokan érdeklődtek a termálfürdőről, a szálláslehetőségekről, a gyógy- és wellness-szolgáltatásokról, a rendezvényekről. Olyanok, akik régi visszatérők és olyanok is, akik sok szépet hallottak Bogácsról és éppen ezért szeretnék közelebbről is megismerni.

Az Utazás kiállítás belföldi díszvendége Budapest, kulturális díszvendége Brazília, a 2016-os ötkarikás nyári játékok helyszíne, külföldi díszvendége pedig Kína volt. Budapest még azoknak is tartogatott meglepetéseket, akik ott élnek. Bemutatták a főváros legizgalmasabb 2016-os gasztronómiai, családi, kulturális eseményeit. Kínáról megtudhattuk milyen csodákat rejteget a világ egyik legősibb civilizációja és megismerkedhettünk a távol-keleti kultúrával.

Aranyosi Péter humorista is meglátogatta a bogácsi standotAranyosi Péter humorista is meglátogatta a bogácsi standot

Az Utazás kiállítás elrepített Rio de Janeiróba, megtapasztalhattuk az igazi brazil karneváli hangulatot a szambatáncosok fergeteges produkciója révén és ízelítőt kaptunk a capoeira harcosok bemutatójából is. A hazai kiállítók közül is többen készültek programokkal, a színpadon folyamatosan váltották egymást a fellépők.

Kísérőrendezvények is színesítették az Utazás kiállítást. Nagy hangsúlyt fektetett Afrikára, hiszen elképesztően sokszínű kultúra és szokások jellemzik. Az Afrika Expo és Vásár keretében megismerkedhettünk az afrikai kultúrával, megtapasztalhatták, hogy milyen ruhákat és kiegészítőket viselnek, valamint, hogy milyen zenékre adják elő rituális táncaikat.

Hazánk legnagyobb kerékpáros szakkiállításán, a Bringaexpón különleges kerékpárok megtekintésére és kipróbálására nyílt lehetőség. A Karaván Szalon jóvoltából pedig a hazai lakókocsi-kínálat közel egészét megtekinthettük, valamint a kempingezéshez kapcsolódó felszerelések is bemutatkoztak és megvásárolhatóak voltak.