Van, aki csinálja, van, aki szurkol – emlékkép egy korábbi "mozgolódós hétvégéről"Van, aki csinálja, van, aki szurkol – emlékkép egy korábbi "mozgolódós hétvégéről"Ismét egy hétvége, nem csak a mozgás szerelmeseinek – Béres Alexandrával és Tatarek Rezsővel! Egy hétvége, aminek során minél több mozgásformával szeretnénk megismertetni vendégeinket, hangsúlyozva, hogy milyen nagy szerepe van életünkben a testmozgásnak, az egészséges életmódnak. A kétnapos rendezvény ideje alatt változatos programok kavalkádjába csöppenhetnek az idelátogatók; az egész napos gyermekprogramok (mesetorna, koktél játék, nózi darts, focibajnokság) mellett bemutatkozik többek között a World Jumping Eger, a Shotokan karate, de önvédelmi fogásokkal is megismerkedhetnek az ide látogatók.

a Mozgolódós hétvége programja »

Nem csupán a szemnek kínálunk élményeket, hiszen a vendégek Jordán Marcsi zumba óráin vehetnek részt, valamint kipróbálhatják a Kyokei board edzésformát is. A bátrabbak pedig benevezhetnek a szkander bajnokságra is. Keressük továbbá a termálfürdő legfittebb emberét, aki többféle megmérettetés útján nyerheti el ezt a kitüntető címet.
Vasárnap érkezik hozzánk Béres Alexandra, aki kellemesen átmozgat majd mindenkit, a Fortuna Tánc és Divatstúdió divatbemutatója után pedig Tatarek Rezső egy intenzív iron box edzést tart majd.
Amit még kínálunk: szabadtéri kondipark, flabelos, hetes-rúgó verseny, focibajnokság, lézerharc... és sok más érdekesség.