Változatos programok, jó szórakozás!Változatos programok, jó szórakozás!Immár negyedik alkalommal várja vendégeit a Bogácsi Sörfesztivál július 18-án, szombaton a termálfürdőben. A hagyományokhoz híven nemcsak szórakozni lehet az egész napos bulin, de a délutáni-esti koncertek előtt a bátrabbak különféle sörös versenyeken is megmutathatják képességeiket. Bizonyára nagy érdeklődésre tarthat számot a sörhas-szépségverseny, nemkülönben a hölgyek számára meghirdetett vizespóló-szépségverseny. A versenyek győztesei értékes jutalmakat kapnak, a fődíj: egy-egy 7 éjszakára szóló görögországi szállás, az Andromeda Travel Kft. jóvoltából. A koncerteken igazi különlegességekben lehet részük fürdőzőknek, ahol a Beatles és a Queen nagyszerű slágereit játsszák az együttesek.

A versenyekre 10:00–11:45 óra között lehet jelentkezni a főbejárat mellett, az attól 25 méterre lévő regisztrációs sátornál, ahol minden további tudnivalóról is tájékoztatást adnak a szervezők.

További információ: e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | tel: 06-49-534-021