Nyomtatás

Aki ott volt, jól érezte magátAki ott volt, jól érezte magátRagyogó időben, több százan látogattak ki május 1-jén a Rendezvényparkba, ahol a helyi civilszervezetek és baráti társaságok készítettek bográcsos ételeket, melyeket az idelátogató vendégek is megkóstolhattak.

videó » | képgaléria »

Pepe bohóc és kis bohóca kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel, lufi-hajtogatással és sok- sok vidámsággal várta a gyermekeket, mindezek mellett pedig népi játékok, trambulin és ugrálóvár színesítette a programot. Közös májusfaállítást követően a délelőtt folyamán a Téli Sport és Kulturális Egyesület közreműködésével családi vetélkedőkön vehettek részt kicsik és nagyok egyaránt.

Idén első alkalommal került sor a „Parasztolimpiára", amelyen négy csapat állt szemben egymással. A résztvevők petrencerúdtartásban, talicskával szlalomozásban, traktorkerék-görgetésben, gumicsizma-hajításban, kötél-, valamint traktorhúzásban és egyéb versenyszámokban mérték össze erejüket. A versenyszámok nagy sikert arattak mind a résztvevő, mind a szurkolók között. A sok programnak és a jó időnek köszönhetően hamar eltelt május első napja, jó volt látni a nap végén a jó hangulatban hazatérő családokat.