Nyomtatás

Sikeres rendezvények – a hagyományok és a közös szórakozás jegyébenSikeres rendezvények – a hagyományok és a közös szórakozás jegyébenSzámos program közül válogathattak a látogatók a Közösségi Házban és annak udvarán: húsvéti lakásdíszeket, ajándéktárgyakat, festett tojásokat készítettek, miközben különböző népi játékokat is kipróbálhattak kicsik és nagyok szombaton, április 4-én délelőtt.

videó » | képgaléria »

A gyerekek kedvence a húsvéti állatudvar (nyuszi- és báránysimogató) is ezen a napon fogadta az érdeklődőket – de a bátrabbak a lovaglás élményét is kipróbálták. A Tündérrózsa Néptáncegyüttes nemcsak szórakoztatta, de táncházba is hívta a felnőtteket, gyerekeket. Mindezek mellett kirakodóvásár és húsvéti ételek is várták a családi húsvétra érkezőket a nap folyamán.

Az esti néptáncgálán a bogácsi Tündérrózsa Néptáncegyüttes, a füzesabonyi Kaláris és a bükkzsérci Meszes néptánccsoport fellépése zárta fergeteges hangulatban a napot. A termálfürdőben pedig esti fürdőzés keretében várták a vendégeket a húsvéti locsoló-partyra.

Másnap, húsvét vasárnap délután folytatódtak a kézműves foglalkozások a Közösségi Házban, végül a kétnapos program este táncházzal zárult, a talpalávalót a Tekergő zenekar húzta.