Nyomtatás

Ezt mindenki meg akarta kóstolni!Ezt mindenki meg akarta kóstolni!Békésen nagy ünnepnek számít a virágvasárnapi vásár, amire a két település jó kapcsolatának köszönhetően az idén is meghívást kapott Bogács. Községünket a Turisztikai Információs Iroda szervezésében ötfős csapat képviselte a március 29-én immár negyedik alkalommal megrendezett gasztronómiai eseményen.

A bogácsi csapat a versenyen Szajlai Sándor receptje alapján készült töltöttkáposztával indult, aminek óriási sikere volt az érdeklődők körében – amit jól mutat, hogy a szóbeli dicséreteken túl sokan jöttek vissza repetázni is... (A Szajlai féle – igazi bogácsi – töltöttkáposzta-készítés folyamatát láthatjuk a videón » )

Elkészült a mű, jöhet a tálalás, a kínálásElkészült a mű, jöhet a tálalás, a kínálásAz eredményhirdetésnél Farkasné Julika minden sütije elhozta a legjobbaknak járó díjat, és a legszebben díszített sátornak járó elismerést is bezsebeltük, ugyanúgy, mint tavaly.

Kihasználtuk a lehetőséget, hogy a Békés megyei településen is népszerűsítsük Bogácsot: nagy sikert aratott az új „látnivalós" kiadványunk és a 2015-ös programajánló füzetünk is.