Nyomtatás

Sokan érdeklődtek a bogácsi rendezvényekről, a termálfürdő csúszdaparkjáról és a szálláslehetőségekrőlA bogácsi csapatHúsz ország és 350 belföldi kiállító kínálta ajánlatait a 40 000 látogatónak február 26. és március 1. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 38. alkalommal megrendezett Utazás Kiállításon. A külföldi díszvendég Románia, a belföldi pedig Székesfehérvár volt – de a hagyományokhoz híven Bogács is bemutatkozott.

A négy nap alatt sokan látogatták meg a bogácsi standot, ahol a Bogácsi Turisztikai és Szolgáltató Nonprofit Kft., valamint a Bogácsi Termálfürdő ajánlataiból, programjaiból válogathattak az érdeklődők. Sokan magukkal vitték a 2015. évi programajánlót és a települési látnivalókat bemutató új négynyelvű kiadványt, de természetesen a termálfürdő szintén megújult prospektusa is keresett volt. A személyes érdeklődés sem maradt el: a látogatók kérdeztek az idei rendezvények részleteiről, a termálfürdő csúszdaparkjáról, és nem utolsósorban a bogácsi szálláslehetőségekről.

A bogácsi csapatA bogácsi csapatAz idei kiállítás is bizonyította, hogy az internet kínálta lehetőségek mellett még mindig szükség van a személyes beszélgetésekre és a nyomtatott kiadványokra A kiállítás legnagyobb attrakciója az a 180 m2-es Magyarország-térkép volt, mely 1 000 000 Lego-kockából épült fel. Az országban ez idáig nem készült ekkora, Legoból kirakott térkép, amelyre Bogács is felkerült – nem érdemtelenül.