Emlék a tavalyi fesztiválrólEmlék a tavalyi fesztiválrólOktóber végén (pontosan 25-én, szombaton, a "hosszú" hétvégén) az idén is várja vendégeit a Tárcsás Ételek Fesztiválja, ezúttal már negyedik alkalommal. Az idők során a Cserépi úti pincesor népszerű, hangulatos és ízletes őszi gasztronómiai eseményévé vált ez a sajátos rendezvény, ahol a közös pont az ételek elkészítésére szolgáló "edény" – a mesterszakácsok keze alatt finom ételek készítésére szolgál az eredeti funkciójában mezőgazdasági eszköz.

Csapatokba szerveződve egyesületek, munkahelyi közösségek vagy baráti társaságok készítenek a tárcsán igazi ételkülönlegességeket, legyenek azok húsból, gyümölcsökből vagy zöldségekből. A kulináris élvezetek kedvelői ezeket mind végigkóstolhatják a kiváló bogácsi borok kíséretében, és tölthetnek el így egy kellemes napot Bogácson.

Amennyiben szeretnének aktívan részt venni az eseményen, kérjük, töltsék ki a jelentkezési lapot és küldjék el azt október 22-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Jelentkezési lap a csapatok számára » | Jelentkezési lap a rendezvényen történő árusításhoz »