Két nap alatt eldől a kupa sorsaKét nap alatt eldől a kupa sorsaBogácson ez idáig még nem látott sportrendezvény lebonyolítására kerül sor szeptember első hétvégéjén. Most testközelből megtekinthetik a sportrajongók Magyarország egyik sikersportágának amatőr játékosait, akik 2 csoportban mérik össze erejüket az AVL-Timberland Kupáért. A csapatok az ország különböző részeiről érkeznek a nem minden napi versenyre. Vasárnap eldől a kupa sorsa – és ezen a napon zárja a szezont a csúszdapark.

A menetrend: 12 csapat, 32 mérkőzésA menetrend: 12 csapat, 32 mérkőzésEger, Budapest, Balatonfüred után Bogácson, a Termálfürdőben bonyolítják le a 2014-es amatőr vízilabda-torna utolsó fordulóját: a két nap alatt 12 csapat 32 mérkőzésen dönti el az AVL-Timberland Kupa sorsát.

Kiegészítő programként szombaton 13:00 órától szinkronúszó bemutató és a Bogácsi Mazsorett Csoport fellépése színesíti az eseményt. Ugyancsak szombaton a vízilabda-pálya mellett a T-body fitness sportegyesület bemutatót tart, ahol a vállalkozó kedvűek személyi edzők segítségével próbálhatják ki többek között a TRX-et, Gymstick-et, Flexibar-t, Kettlebell-t. Aki nem tudja, hogy ezek micsodák, annak itt az alkalom, a helyszínen megtudhatja!

A torna második napja, vasárnap egyúttal a termálfürdő csúszdaparkjának évadzárója is – érdemes tehát maradandó élményeket szerezni a jövő évi szezonkezdetig...