Sokan érdeklődtek a bogácsi utazási-üdülési lehetőségek, a bogácsi kiadványok irántSokan érdeklődtek a bogácsi utazási-üdülési lehetőségek, a bogácsi kiadványok irántBogács is bemutatkozott a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban február 27. és március 2. között megrendezett Utazás Kiállításon, amelynek díszvendége az idén Tunézia volt. Településünket a Bogácsi Turisztikai Kft. és a Bogácsi Termálfürdő képviselte.

A legfontosabb és legnagyobb népszerűségnek örvendő kiadványaink a település 2014. évi programajánlója, a Bogácsi Thermálfürdő kiadványa és megújult a település látnivalóit összefoglaló kiadványok voltak.

A négynapos rendezvényen sokan keresték fel a bogácsi standot, és érdeklődtek az idei rendezvényekről, a termálfürdőről és a szállásajánlatokról.Sikert arattak kiadványaink is: a 2014. évi programajánló, a termálfürdő prospektusa, valamint a település látnivalóit bemutató, megújult kiadványunk is. Kiderült, hogy a látogatók széles rétege továbbra is igényli a személyes kontaktust és az írásbeli tájékoztatást az internet adta lehetőségek mellett.