b_400_350_16777215_00_images_cikkek_aktualis_borfeszt19-borgyujtes.jpg08:00–19:00 Versenyborok gyűjtése a Közösségi Házban (Bogács, Alkotmány u. 5.)

További gyűjtőpontok június 3-tól 14-ig:
1. Tenkes Hegyközség: Nagy Gergely – 7800 Siklós, Táncsics Mihály u. 20.
2. Sárospataki Hegyközség: Hegedűs Márk – 3950 Sárospatak, Kossuth u. 50.
3. Zuzana Čorbová Tokaj & Co – Slovenské Nové Mesto, Hraničná 13. 7633, 7-15h
4. Hordós Attila – 3200 Gyöngyös, Karácsondi út 5. (Danubiana)
5. Polyákné Csengődi Éva – Kiskőrös, Luther tér 1. (Hegyközségi iroda)
6. Miskolc és Környéke Hegyközség: Kálna-Szabó Erzsébet és dr. Csepregi Csaba – 3434 Mályi, Kistokaji u. 1.
7. Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Borsod megyei Igazgatósága: Kántor Tamás – Miskolc, Csabai kapu 62.

További információ a nevezésről hamarosan!

b_400_350_16777215_00_images_cikkek_aktualis_borfeszt19-csaladi-tura.jpg10:00 Családi túra Bogácson a kulturális örökség nyomában

Könnyű, 1,5 órás, magyarul és lengyelül vezetett túra Bogácson belül. Az egyes állomásokon helyi készítésű tradicionális sütemények, kelt tészták és üdítő várják az érdeklődőket

Indulás a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő főbejáratától
Megállók: Kilátó – Tájház – Hagyományőrző Ház – Szent Márton-műemléktemplom
Nevezés a helyszínen, melynek díja: 1000 Ft/fő
További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 49/534-011

19:00 Bükki 5 fogásos borvacsora a Bükkaljai Általános Iskola éttermében (Bogács, Alkotmány u. 53.)
Bükki borvidéki borászok válogatott tételeihez Tóth Mihály komponál különleges fogásokat.
Menüsor:
1. Roszkos Mihály: Tramini 2017 – Tépett füstölt pisztráng mangóval roppanós salátalevélben
2. Gallay Kézműves Pince: Nyékládháza 2016 – Fácánleves házi csigatésztával és zöldségekkel
3. Hajdu Roland: Chardonnay Cherép 2016 – Kakukkfüves szűz baconben pirított gombával, parmezános batátapürével körítve
4. Sándor Zsolt: Zweigelt 2015 – Szuvidált marhapofa burgundi raguban rokfortos burgonyafánkocskákkal
5. Palmetta Pincészet: Késői szüretelésű Olaszrizling 2018 – Őszibarackos-mentás mascarponekrém-pohár kekszmorzsával

borfeszt19-borvacsora1.jpg borfeszt19-borvacsora2.jpg borfeszt19-borvacsora3.jpg

A vacsora tartalmazza az ötféle bort (1 dl/bor mennyiségben), az öt fogást, valamint ásványvizet.
Regisztráció részletei:
Részvételi díj: 9.900 Ft/fő
Regisztráció: 2019. május 20–június 13.
Early Bird regisztráció 2019. május 20–május 31. között: 8.900Ft/fő
Maximális létszám: 20 fő
Jegyvásárlás:
Az étterem befogadóképességére tekintettel a borvacsorán történő részvételt csak előzetes regisztráció/utalás esetén tudjuk biztosítani.

Az előzetes regisztrációhoz, kérjük, kövesse az alábbi lépéseket »