• szállás

Strand Hotel és Étterem***Strand Hotel és Étterem***3412 Bogács, Dózsa György út 16.
A hotelben 23 db 2 ágyas szoba van, amelyek egy része pótágyazható. Rendelkezünk továbbá egy egymásba nyíló 2+2 ágyas szobával is. Az összes férőhely pótággyal: 58 fő.
nyitva tartás: egész évben

A gyógyfürdő mellett épült szálloda 3 csillagos kategóriába tartozik, mint Bogács egyetlen ilyen besorolású szállásadó egysége. A szobákban televízió, telefon, hűtőszekrény található. A szobák többsége már klimatizált. A szálloda egyes részein internet-hozzáférés áll a vendégek rendelkezésére. A szobák nagy része erkélyes.

A szomszédos gyógyfürdőt a szálloda vendégei reggel 6 órától este 10 óráig (fürdő által szervezett éjszakai fürdőzés esetén annak végéig) látogathatják. A gyógyfürdőbe közvetlen átjárási lehetőség van a hotelből.

Szállodánk rendelkezik egy hagyományos és egy önkiszolgáló étteremmel is, amelyet a fürdő vendégei is igénybe vehetnek. Kitűnő magyaros ételekkel és tájjellegű borokkal várjuk kedves vendégeinket.

Térítésmentes szolgáltatásaink közé tartozik: finn szauna és fitness-terem használat, parkolás. Térítéses szolgáltatásaink: szolárium, masszázs.

Elérhetőségek:
Telefon: +36 49 534-029 | Honlap »