• szállás

Rajna ApartmanRajna Apartman3412 Bogács, Zöldváralja út 8.
Az apartmanházban 2-4-6 személy elhelyezésére alkalmas pótágyazható (stúdió, egy és kétszobás) önálló apartmanok vannak.
nyitva tartás: egész évben

Apartmanházunk Bogács üdülőövezetének szívében, a Bükkalja erdő borította völgyében, a Zöldváralja utcában helyezkedik el, családias környezetben, több önálló lakrésszel várja vendégeit. Színvonalas szálláslehetőséget kínál vendégeinek, biztosítja családok, baráti társaságok, csoportok elhelyezését hangulatos, barátságos, igényes környezetben.

A Rajna Apartmanház minden apartmanja saját fürdőszobával, minikonyhával vagy étkező-konyhával ellátott. Az apartmanház önellátó, a lakrészek minden igényt kielégítően felszereltek. Az étkezést igény szerint a közelben található kereskedelmi és vendéglátó egységekben is meg lehet oldani.

Az apartman épületét 2800 m2-es parkosított udvar veszi körül filagóriával, grillezési lehetőséggel, szökőkúttal, gyönyörű halastóval és gyermekjátszótérrel kiegészülve.

Elérhetőségek:
Telefon: +36 49 334-221, +36 30 9855-247 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.| Honlap »