• szállás

Öreg Malom ApartmanÖreg Malom Apartman3412 Bogács, Dózsa György u. 12.
Az árkádos molnárházban 4 db 2 ágyas és 2 db 4 ágyas összkomfortos önálló apartman van. Mind külön-külön kertre nyíló terasszal, kerti bútorokkal az oszlopos árkád sor alatt, egy több mint 12 000 m2–es, igényesen ápolt ősfás parkban.
nyitva tartás: egész évben

Pár lépésre a termálfürdő bejáratától találja az Öreg Malom Apartmanházat. Az apartmanok fürdőszobával, felszerelt konyhával,hűtővel, mikrosütővel, TV-vel vannak ellátva. A földszintes, lépcsők nélkül akadálymentesen megközelíthető apartmanjainkat a kerekes székkel, fájós ízületekkel kúrára érkezők is kényelmesen használhatják.

Két ágyas apartmanjainkban párok tölthetnek el romantikus napokat,a nagyobb két szobás négy ágyas apartmanjaink pedig családoknak, baráti társaságoknak nyújtanak ideális szálláshelyet. Születésnapok,családi találkozók,csapatépítő tréningek számára is ideális az Öreg Malom Apartman.

A nálunk pihenő vendégeknek az Öreg Malom Éttermünkben 15% kedvezményt nyújtunk az ételfogyasztás árából. Az udvaron ingyenes zárt parkolást biztosítunk. Túrázóknak izgalmas és gyönyörű útvonalakkal segítünk a Bükk vadregényes erdeinek felfedezésében. Gyerekeket, családokat játszótér, pingpong asztal, tenisz felszerelés, bográcsozó hely várja. A horgászok két közeli tóban is szerencsét próbálhatnak.

Elérhetőségek:
Telefon: +36 20 475-4101 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.| Honlap »