Eseménynaptár

Polgármesteri Hivatal

H-3412 Bogács, Alkotmány u. 9.
tel.: +36 49/534-400; fax: +36 49/534-401
levél a hivatalnak »


Csendesné Farkas Edit
polgármester
levél a polgármesternek »

Programok

Ismétlődő nagyrendezvények

Számos évente megrendezett program vonzza a környékbelieket és a távolabbról érkezőket isBogács nem nagyváros, nyáron mégis nehéz olyan hétvégét találni, amikor nincs semmilyen program - és a tél sem számít holtszezonnak. A hagyományos nagyrendezvényekhez pedig érdemes hozzáigazítani hétvégi programunkat, vagy akár hosszú üdülésünket is. Különösen, hogy a finom ételek és borok mellé mindig társulnak szórakoztató programok, így az egész család jól érezheti magát.

Bővebben: Ismétlődő nagyrendezvények

A borok kedvelőinek

Egyre ismertebbek, népszerűbbek a bükkaljai borokBogácson három pincesor is található. Akiket nemcsak az utánozhatatlan hangulat vonz, de egy kellemes borozás is, azoknak a település északi részén fekvő két pincesort, a Cserépi útit és a Hintóvölgyit érdemes felkeresniük.

Bővebben: A borok kedvelőinek

Kirándulások a környéken

A Bükk lábánál fekvő település ideális kiindulási helye a hosszabb-rövidebb kirándulásoknakBogácson belül is kellemes sétát vagy kerékpáros utakat tehetünk. Meglátogathatjuk a Hintó-völgyet a pincesorral és az ötfülkés kaptárkővel. Elmehetünk piknikezni a horgásztóhoz, vagy a Jács-völgy öreg fáihoz. Innen visszatérve még beleférhet a Millenniumi kilátó felkeresése is. Aki hosszabb utakra is szívesen vállalkozik, azoknak a környékbeli erdők és települések kínálnak látnivalókban gazdag terepet. Az autójukhoz ragaszkodóknak pedig tudniuk kell: Bogács tökéletes csillagtúraközpont!

Bővebben: Kirándulások a környéken

Előfordulhat, hogy a honlap néhány funkciója az Internet Explorer 9-esnél korábbi verzióiban nem működik tökéletesen – térjen át az újabb verzióra vagy használjon más böngészőt!