A Bogácsi Termálfürdő az egész családnak kínál kellemes pihenést, kikapcsolódást az év minden szakábanA Bogácsi Termálfürdő az egész családnak kínál kellemes pihenést, kikapcsolódást az év minden szakábanA termálfürdő amellett, hogy elérhetővé teszi a föld alól feltörő kincset, a kénes gyógyvizet, nagy gondot fordít arra, hogy a fürdőben töltött idő minden percét élvezze a család minden tagja. A területéhez csatlakozó szállások, a fürdő és a gyógycentrum szolgáltatásai kielégítik a pihenésre vagy laza szórakozásra, a gyógyulni vagy szépülni vágyók igényeit is.

A Bogácsi Termálfürdő területén 9 medence – hat gyógyvizes, két gyermek-, egy úszómedence – várja a fürdőzőket a nyári szezonban, május 1-jétől szeptember 30-áig. Szezonon kívül négy gyógyvizű medencében (az egyik fedett) lehet megmártózni. A tizedik medence a strandhoz kapcsolódó Jurta üdülőközpont vendégeinek felfrissülését szolgálja.

Játszótér a vízben – megunni sem lehetJátszótér a vízben – megunni sem lehetA gyerekeket nemcsak vízi, hanem hagyományos, szárazföldi játszótér is várja. A kicsit nagyobbak pedig vízi fociban és a vízen járó gömbben is kipróbálhatják ügyességüket. A még nagyobbak, felső korhatár nélkül, az éjszakai fürdőzés különleges élményét is kipróbálhatják. És ha már különleges fürdőzésről esik szó: Bogácson akár télen, hóemberépítés után is lehet egy kellemeset csobbanni.

A fürdőhöz kapcsolódó szállások lakói úgy érezhetik, mintha saját úszómedencéjük lenne, hiszen a strand területére nyílik az apartmanszálló és a panzió is, a kemping pedig a fürdő ligetes parkjának folytatása. A Jurta üdülőközpont is közvetlenül kapcsolódik hozzá – ez apartmanházaival és különleges, nagy csapatoknak – osztályoknak, munkahelyi vagy baráti társaságoknak – kiváló szállást nyújtó jurtaházaival várja a pihenni vágyókat.

Mindezt a kor igényeinek megfelelően egészítik ki a gyógycentrum kényeztető és gyógyító szolgáltatásai.