A Bogácsi Termálfürdő szálláslehetőségeket is kínál a vendégeknekA Bogácsi Termálfürdő szálláslehetőségeket is kínál a vendégeknekA Bogácsi Termálfürdő területén a legkülönbözőbb igények kielégítésére alkalmas szálláshelyek is várják a vendégeket: az egész évben működő Thermál Szálló, a Panzió, a Jurta üdülőközpont, az apartmanházak mellett a kemping és faházai is bővítik a választékot.

 

 

 

 

 

Thermál Szálló

Thermál Szálló

A szálló két különálló épülete a fürdő keleti (A épület, közvetlenül a főbejárat mellett), illetve nyugati (B épület) oldalán húzódik. Az összesen 18 darab, 2, 3 és 4 ágyas szoba többsége pótágyazható, illetve van, ahol eleve a berendezés része egy pótágyként funkcionáló egyszemélyes heverő. A színvonalasan berendezett apartmanokban jól felszerelt konyha, fürdőszoba és televízió áll a vendégek rendelkezésére. (további részletek »)

 

 

 

Panzió

Panzió

A fürdő déli részén fekvő panzió 5 szobája közül a 4 ágyasokban a berendezés része egy-egy pótágyként is használható fotelágy, de szükség esetén ezekben a szobákban még egy pótágy elhelyezhető.
(további részletek »)

 

 

 

 

Jurta üdülőközpont

Jurta üdülőközpont

A Jurta üdülőközpont névadója az a három kör alaprajzú, jurtát formázó épület, amelyekben nagyobb csoportokat tudunk együtt, mégis kisebb szobákban elhelyezni. Az üdülőközpont másik részén 5 ikerház 10 apartmanja várja a vendégeket. Egy-egy jurta-, illetve apartmanház akadálymentes. (további részletek »)

 

 

 

Thermál Kemping

Thermál Kemping

A fürdő északi részén, annak parkjától le nem választva található a mintegy 250 sátor és lakókocsi elhelyezésére alkalmas kemping. A füves területen árnyat adó fák alatt kereshetnek maguknak sátorhelyet a vendégek – de választhatják a kemping faházait is. (további részletek »)

 

 

 

 


 

 

 A Bogácsi Termálfürdő szálláshelyein kívül a településen számos további szálláshely is várja a vendégeket,
itt válogathatnak ezek között is »