Eseménynaptár

Polgármesteri Hivatal

H-3412 Bogács, Alkotmány u. 9.
tel.: +36 49/534-400; fax: +36 49/534-401
levél a hivatalnak »


Csendesné Farkas Edit
polgármester
levél a polgármesternek »

Ez is nálunk történt

Pályázat keretében újult meg Bogács konyhája

Csendesné Farkas Edit polgármester, Tállai András országgyűlési képviselő és Dányi Gábor, a D-GesesztorBau Kft. ügyvezetője vágata át a szalagot2017. augusztus 11-én átadták a felújított Központi Konyhát, a beruházás a Bogács Község Önkormányzata tulajdonában lévő konyha infrastrukturális felújítása, korszerűsítése pályázat keretében valósult meg.

videóösszefoglaló »  

Bővebben: Pályázat keretében újult meg Bogács konyhája

Zeneiskolai programok a Közösségi Házban

Gyereknapi lett a jelmezes koncertFéléves és tanévzáró koncertet is tartottak a zenét tanuló bogácsi gyerekek, amibe időnként még a szülők is bekapcsolódtak.

Bővebben: Zeneiskolai programok a Közösségi Házban

Hazalátogatott Trajmár Sándor professzor

Trajmár Sándor2016-ban Bogács díszpolgára címet adományozott a település önkormányzata a bogácsi születésű, 1957 óta az Amerikai Egyesült Államokban élő Trajmár Sándor professzornak. Az 1931-ben született fizikus, kémikus, űrkutató, egyetemi tanár a NASA munkatársaként évtizedeken át tevékenyen részt vett az amerikai űrprogramban. Kutatási eredményei közül számos a mai napig „secret classification", vagyis hadititoknak számít, nyilvánosan nem publikálható.

Bővebben: Hazalátogatott Trajmár Sándor professzor

39. Dél-borsodi Madarak és Fák Napja – Bogácson

A versenyre 14 iskola 17 csapattal nevezett beBogácson rendeztük meg a 39. Dél-borsodi Madarak és Fák Napja alkalmából szervezett körzeti versenyt a Holocén Természetvédelmi Egyesülettel karöltve, 2017. május 12-én.

Bővebben: 39. Dél-borsodi Madarak és Fák Napja – Bogácson

Előfordulhat, hogy a honlap néhány funkciója az Internet Explorer 9-esnél korábbi verzióiban nem működik tökéletesen – térjen át az újabb verzióra vagy használjon más böngészőt!