Eseménynaptár

Polgármesteri Hivatal

H-3412 Bogács, Alkotmány u. 9.
tel.: +36 49/534-400; fax: +36 49/534-401
levél a hivatalnak »


Csendesné Farkas Edit
polgármester
levél a polgármesternek »

Családi húsvét – piros tojás, írókázás, móka és kacagás

Írókázással díszített, festett tojások is készültekÍrókázással díszített, festett tojások is készültek Húsvét vasárnap sokan ellátogattak a Közösségi Házba, ahol gyermekek és felnőttek egyaránt találhattak kedvükre való elfoglaltságot.

Képgaléria »

Nagy sikere volt a Viola Alkotóműhely és Népi Játszóháznak: a nyusziműhelyben sorra készültek a pomponnyuszik, -kacsák és c-sibék, de akadt olyan is, aki a mézeskalács dekorálását választotta.

A fiúk saját maguk szögelhették össze a dekupázs technikával díszített fa szalvétatartókat, az udvaron pedig számos szabadtéri népi játék közül válogathattak az izgő-mozgó gyerekek. Volt, aki gólyalábra pattant, és volt, aki fa építőkockákból épített...

Zsák Terézia bemutatta a gyerekeknek, valamint a vállalkozó kedvű felnőtteknek az írókázást; számos gyönyörű piros tojás készült ezzel a hagyományos, viasszal írt technikával.

Este a néptánc kedvelőit táncház várta, a hangulatról a Tekergő Zenekar gondoskodott ismét nagy sikerrel, hiszen szép számban összegyűltek a táncolni vágyók.

 

Előfordulhat, hogy a honlap néhány funkciója az Internet Explorer 9-esnél korábbi verzióiban nem működik tökéletesen – térjen át az újabb verzióra vagy használjon más böngészőt!