Írókázással díszített, festett tojások is készültekÍrókázással díszített, festett tojások is készültek Húsvét vasárnap sokan ellátogattak a Közösségi Házba, ahol gyermekek és felnőttek egyaránt találhattak kedvükre való elfoglaltságot.

Képgaléria »

Nagy sikere volt a Viola Alkotóműhely és Népi Játszóháznak: a nyusziműhelyben sorra készültek a pomponnyuszik, -kacsák és c-sibék, de akadt olyan is, aki a mézeskalács dekorálását választotta.

A fiúk saját maguk szögelhették össze a dekupázs technikával díszített fa szalvétatartókat, az udvaron pedig számos szabadtéri népi játék közül válogathattak az izgő-mozgó gyerekek. Volt, aki gólyalábra pattant, és volt, aki fa építőkockákból épített...

Zsák Terézia bemutatta a gyerekeknek, valamint a vállalkozó kedvű felnőtteknek az írókázást; számos gyönyörű piros tojás készült ezzel a hagyományos, viasszal írt technikával.

Este a néptánc kedvelőit táncház várta, a hangulatról a Tekergő Zenekar gondoskodott ismét nagy sikerrel, hiszen szép számban összegyűltek a táncolni vágyók.