Eseménynaptár

Polgármesteri Hivatal

H-3412 Bogács, Alkotmány u. 9.
tel.: +36 49/534-400; fax: +36 49/534-401
levél a hivatalnak »


Csendesné Farkas Edit
polgármester
levél a polgármesternek »

Bogács is jelen volt a legnagyobb turisztikai seregszemlén

Bogács standja és csapata a kiállításonBogács standja és csapata a kiállításonKerek évfordulóhoz ért az ország legnagyobb turisztikai vására: március 2–5. között immár a 40. Utazás Kiállítást rendezték meg Budapesten. A seregszemlén Bogács is képviseltette magát egy kisebb delegációval.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is önálló standdal jelent meg a település az Észak-magyarországi régió mellett, s a Bogácsi Turisztikai és Szolgáltató Nonprofit Kft., valamint a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő dolgozói készséggel álltak minden érdeklődő rendelkezésére. A tájékoztatást segítették színes, többnyelvű kiadványaink is. (Ezek elektronikus változata elérhető honlapunk nyitóoldaláról!)

A kiállítás külföldi díszvendége Oroszország, míg kulturális díszvendége a Pannonhalmi Bencés Főapátság volt. Fontos eleme volt az idei Utazás Kiállításnak az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál házigazdájának, Győrnek a bemutatkozása. A város az idén 50 ország 3600 fiatalját látja majd vendégül az ifjúsági olimpiának is nevezett eseményen.
Az Utazás Kiállítással párhuzamosan zajlott 6. Afrika Expo, ahol több afrikai ország is bemutatkozott.

Az elmúlt évek tendenciája azt mutatja, hogy az internetes lehetőségek széles skálájának térhódításával egyre kevesebb az érdeklődő a hagyományos utazási vásár iránt, ezt jelzi a kiállítók számának jelentős csökkenése is.

Előfordulhat, hogy a honlap néhány funkciója az Internet Explorer 9-esnél korábbi verzióiban nem működik tökéletesen – térjen át az újabb verzióra vagy használjon más böngészőt!